Skip to content
انجمن انجیر ایران
  • ارقام انجیر
    • رقم تجاری
    • رقم علمی
  • گزارش ها
    • اخبار
    • مقالات
    • با رسانه
انجمن انجیر ایران
  • تماس با ما
  • اعضا
    • هیئت مدیره
    • اعضای انجمن
منو بستن
  • ارقام انجیر
    • رقم تجاری
    • رقم علمی
  • گزارش ها
    • اخبار
    • مقالات
    • با رسانه
  • تماس با ما
  • اعضا
    • هیئت مدیره
    • اعضای انجمن
ژوئن 14, 2020

در این مطالعه آنزیم فیسین طی مراحل عصاره گیری رسوب دهی با سولفات آمونیوم و کروماتوگرافی تعویض یون در ستون کربوکسی متیل سفارز از میوه نارس انجیر خالص گردید. جهت بررسی فعالیت پروتئولیتیکی آنزیم ،فیسین خالص شده تحت چهار شرایط بافری مختلف بر پرتئین های کازئین و ژلاتین اثر داده...

آنزیم فیسین

ژوئن 14, 2020

کنه از دشمنان طبیعی کنه های آفت درختان انجیر در ایران و جهان است. فراوانی جمعیت ای کنه روی 11 رقم انجیر طی سال های 1379و 1380 در منطقه ساه بررسی شد. در اجرای این تحقیق از طرح آماری بلوک های کامل تصادفی با 4 تکرار و هر تکرار شامل...

کنه در ارقام مختلف انجیر

ژوئن 14, 2020

استهبان با دو میلیون اصله درخت انجیر، مهمترین منطقه تولید انجیر دیم در ایران است که با مشکل کم آبی روبروست. تحقیق حاضر اثرات سطوح مختلف تنش آبیری را بر واکنش روزنه و سلول نگهبان در آزمایشی به صورت فاکتوریل 4*4 در قالب طرح کاملا تصادفی مورد بررسی قرار داده...

تنش خشکی

تماس با ما

  • 07136294909
  • 07136294910
  • info@ifa.org.ir
  • شیراز، خیابان قصرالدشت، نبش کوچه 73 الف، اتاق بازرگانی، طبقه اول، انجمن انجیر ایران

لینک های مفید

  • محصولات
  • مقالات
Instagram Envelope
error:
fa_IRPersian
en_USEnglish fa_IRPersian