چاپ نخستین کتاب بین المللی انجیر با تلاش محققان ایرانی در انتشارات معتبر CABI

کتاب “The Fig Botany Production and Uses ” با تلاش محققان ایرانی در انتشارات معتبر CABI به زودی به مرحله چاپ خواهد رسید. این کتاب ارزشمند که حاوی اطلاعاتی جامع در خصوص انجیر در تمام زمینه ها اعم از تاریخچه، احداث باغ، ارقام، آفات، بیماری ها و … در قالب 19 فصل است که با تلاش و پشتکار زیاد بیش از 60 محقق بین المللی به نگارش درآمده است. در تالیف و تدوین این کتاب تعداد قابل توجهی از محققان و پژوهشگران ایرانی شرکت داشته اند. ویراستاران این کتاب آقای دکتر سرخوش از دانشگاه فلوریدای آمریکا، آقای مهندس علی محمد یاوری از کشورمان و خانم دکتر فرگوسن از دانشگاه دیویس آمریکا می باشند.