کارگاه هرس اصولی درختان انجیر در شهرستان کازرون

سطح زیر کشت انجیر دیم در این شهرستان 2500 هکتار است و بخش کوهمره نودان با 1700 هکتار بیشترین میزان تولید انجیر را در شهرستان کازرون دارد.با توجه به کوهستانی بودن این شهرستان، از مهم­ترین مشکلات موجود، نبود راه­ ها و جاده ­های مناسب بین باغات این شهرستان برای رساندن آب و نگاه­داشت این باغات است. طبق گفته دکتر مسلم جعفری (محقق هیئت علمی ایستگاه تحقیقاتی انجیر استهبان)هزینه تولید انجیر در این شهرستان به دلیل موقعیت خاص جغرافیای خاص آن سه برابر دیگر مناطق کشت انجیر است. از دیگر عوامل محدود­کننده کشت انجیر در این منطقه بیماری­های مهم شانکر انجیر، ترشیدگی میوه انجیر و همچنین وجود آفاتی مانند کنه تارتن انجیر است. در این کارگاه که با حضور تعدادی از انجیرکاران منطقه برگزار شد، دکتر مسلم جعفری به تشریح اصول صحیح هرس درختان انجیر به صورت عملی پرداختند و به سوالات باغداران در این خصوص پاسخ دادند .